Bas Alink

bas@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 345 345 11

NAI_Netherlands_Bas_Alink

Bas is meer dan 20 jaar actief in het commercieel vastgoed. In juni 2010 richtte hij NAI Netherlands op.

Voorheen was hij werkzaam bij DRS Makelaars (i.s.m. King Sturge) Amsterdam. In 1999 studeerde hij af aan de Hogeschool Holland van Amsterdam

Cees Schekkerman

cees@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 166 200 38

NAI_Netherlands_Cees_Schekkerman2

Cees is sinds 1 april 2013 partner bij NAI Netherlands, en meer dan 27 jaar actief in het commercieel vastgoed. Hij was 17 jaar werkzaam bij Troostwijk Taxaties en bijna 5 jaar als director Valuations bij Colliers International.

Voorts is hij voormalig voorzitter van de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van Stichting VastgoedCert en voorlopige Expert commissie NRVT. Daarnaast neemt hij zitting in het College van Deskundigen van Vastgoedcert, in het Platform Taxateurs en Accountants en het bestuur van TMI.

Hij staat als registertaxateur ingeschreven bij de NRVT, is RICS Registered Valuer en is lid van de Royal Institution of Charted Surveyors en de NVM.

Hugo C. van Wamel

hugo@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 15 884 688

NAI_Netherlands_Hugo_van_Wamel2

Hugo is sinds 1 augustus 2011 partner bij NAI Netherlands, en meer dan 24 jaar actief in het commercieel vastgoed.

Hij was werkzaam als directeur Taxaties bij Colliers International (voorheen Boer Hartog Hooft). In 1995 studeerde hij af aan de Rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden en in 1999 werd hij beëdigd als makelaar/taxateur.

Hugo staat als registertaxateur ingeschreven bij het NRVT en is RICS Registered Valuer, Recognised European Valuer, HypZert Real Estate Valuer for Mortgage Lending Valuations, en is  lid van de Royal Institution of Charted Surveyors en de NVM. Daarnaast heeft hij kennis van Breeam-NL Nieuwbouw en Bestaande Bouw en Gebruik, en neemt hij zitting in de RICS taxatiecommissie.