Bedrijfsmakelaardij

Huur / koop

U bent op zoek naar nieuwe huisvesting, dus is het essentieel dat wij ons geheel inleven in uw wensen, behoeftes, financiële mogelijkheden en identiteit. Wat past echt bij u? Waar zult u goed kunnen aarden? Op basis van deze bevindingen gaan wij op zoek naar het beste resultaat.

NAI Netherlands gelooft in de mogelijkheid van een ideale match tussen mens en object. We zijn pas tevreden als u zich thuis voelt in uw nieuwe werkomgeving. Bestaat er enige twijfel over de match, dan laten we vooraf een test fit maken. De indeling en kosten worden in kaart gebracht. Zo weten we of u de juiste stap gaat zetten.

Ook voor heronderhandeling van uw huurcontact, vindt u in ons een efficiënte en integere partner.

Verhuur / verkoop

Elk vastgoedobject is uniek. Daarom geloven wij in maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op specifieke behoeften en doelen. Aan de verkoop of verhuur van uw vastgoed gaat dan ook altijd een goed gesprek vooraf. Samen kijken we naar de unieke eigenschappen van uw vastgoed. Vervolgens maken we samen een strategie waarbij we de behoefte van de markt nauwlettend in de gaten houden. Die markt kennen wij als onze broekzak en we hebben door de jaren heen ook de nodige kennis van doelgroepen opgedaan. U kunt dan ook met een gerust hart alles bezichtigingen en onderhandelingen aan ons over laten. We kunnen u zelfs adviseren over de indeling en het opleverniveau van uw vastgoed. Want of u nou op zoek bent naar de hoogste verkoopprijs, een betrouwbare huurder, of beide, we ontzorgen u graag.

Beleggingsmakelaardij

Slim beleggen in vastgoed

Nu beleggen kan straks veel rendement opleveren. De vastgoedwereld is immers voortdurend in beweging en dat biedt kansen. Vastgoedbeleggingen zijn dan ook een solide en betrouwbare manier om uw vermogen te laten groeien. Ze zorgen onder meer voor:

  • Stabiele inkomsten: een constante stroom huurinkomsten is een aantrekkelijke optie voor investeerders die op zoek zijn naar financiële zekerheid
  • Kapitaalgroei: op de lange termijn groeit de waarde van vastgoed waarmee uw vermogen gestaag groeit
  • Diversiteit: vastgoedbeleggingen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw reguliere beleggingsportefeuille door te zorgen voor meer diversiteit

Dus als u slim wilt beleggen, zorgen wij voor een aantrekkelijk rendement. Ons team adviseert uiteenlopende opdrachtgevers, zoals institutionele beleggers, nationale en internationale fondsen, particuliere beleggers en corporaties. Samen kijken we wat het beste bij u past.

NEEM CONTACT OP