Bas Alink

bas@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 345 345 11

NAI_Netherlands_Bas_Alink

Bas is meer dan 17 jaar actief in het commercieel vastgoed. In juni 2010 richtte hij, samen met Robert Das, NAI Netherlands op.

Voorheen was hij werkzaam bij DRS Makelaars (i.s.m. King Sturge) Amsterdam. In 1999 studeerde hij af aan de Hogeschool Holland van Amsterdam.

Robert A. Das

robert@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 53 483 044

NAI_Netherlands_Robert_Das2

Robert is meer dan 23 jaar actief in het commercieel vastgoed. In juni 2010 richtte hij, samen met Bas Alink, NAI Netherlands op. Voorheen was hij werkzaam als directeur / partner bij Boer Hartog Hooft (thans Colliers International) Amsterdam. In 1992 studeerde hij af aan de Rijksuniversiteit Groningen en in 1998 behaalde hij zijn Masters of Real Estate (MRE).

Robert is lid van de NVM, Royal Instutition of Charted Surveyors en de Society of Industrials and Office Realtors. Hij staat als register makelaar/taxateur ingeschreven bij de stichting VastgoedCert te Rotterdam. De afgelopen jaren was Robert bestuurslid en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars vakgroep Business, bestuurslid  van de Amsterdam School of Real Estate en van de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van Stichting VastgoedCert.

Cees Schekkerman

cees@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 166 200 38

NAI_Netherlands_Cees_Schekkerman2

Cees is sinds 1 april 2013 partner bij NAI Netherlands, en meer dan 24 jaar actief in het commercieel vastgoed. Hij was 17 jaar werkzaam bij Troostwijk Taxaties en bijna 5 jaar als director Valuations bij Colliers International.

Voorts  is hij voormalig voorzitter van de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van Stichting VastgoedCert en voorlopige Expert commissie NRVT. Daarnaast neemt hij zitting in het College van Deskundigen van Vastgoedcert, in het Platform Taxateurs en Accountants en het bestuur van TMI.

Hij staat als registertaxateur ingeschreven bij de NRVT, is RICS Registered Valuer en is lid van de Royal Institution of Charted Surveyors en de NVM.

Hugo C. van Wamel

hugo@nainetherlands.nl
M. +31 (0)6 15 884 688

NAI_Netherlands_Hugo_van_Wamel2

Hugo is sinds 1 augustus 2011 partner bij NAI Netherlands, en meer dan 21 jaar actief in het commercieel vastgoed.

Hij was werkzaam als directeur Taxaties bij Colliers International (voorheen Boer Hartog Hooft). In 1995 studeerde hij af aan de Rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden en in 1999 werd hij beëdigd als makelaar/taxateur.

Hugo staat als registertaxateur ingeschreven bij het NRVT en is RICS Registered Valuer, Recognised European Valuer, HypZert Real Estate Valuer for Mortgage Lending Valuations, en is  lid van de Royal Institution of Charted Surveyors en de NVM. Daarnaast heeft hij kennis van Breeam-NL Nieuwbouw en Bestaande Bouw en Gebruik, en neemt hij zitting in de RICS taxatiecommissie.